︎
Reviews
︎


Marlou, student 22jr, 

Faalangst                                                                                                                                             
“Ik heb in de sessies met Gerharde veel geleerd over mijn eigen belemmerende overtuigingen waardoor ik keer op keer in mijn verlammende faalangst schoot. Door de gesprekken en oefeningen in de sessies en de handvatten die ik hieruit meenam lukte het mij om in korte tijd deze belemmeringen te doorgronden en om te buigen naar een positief gevoel waarmee ik mijzelf rust gaf. Door dit gelijk ook al in de praktijk te oefenen maakte het voor mij makkelijker dit ook in mijn dagelijkse leven toe te passen. Ik voel me enorm opgelucht nu ik begrijp hoe het werkt”.


Judith, 39 jr, beeldend kunstenaar, docent.

Gerharde heeft mij enorm op weg geholpen om diverse knelpunten in mijn leven onder de loep te leggen en daar actief en praktisch mee aan de slag te gaan. Haar open houding, het vertrouwen en de rust die ze uitstraalde, legden een basis waar ik me veilig voelde om me eerlijk en open op te stellen en zo het meeste uit de sessies kon halen. Oprechte aandacht, gerichte vragen en het terugkoppelen van mijn uitspraken hielpen om te reflecteren en tot inzicht(en) te komen. Door het hele proces heen voelde ik me als het ware gedragen, hoefde het niet alleen te doen. Ik kan echt zeggen dat ik me zekerder voel en vernieuwende keuzes maak op basis van wat ik nodig heb doordat ik mezelf beter heb leren kennen.


Daniël, arts, 31 jaar;

Gerharde heeft mij geholpen met het in contact komen met mijn onzekere kanten en het achterhalen waarom ik steeds op zoek ging naar bevestiging bij anderen. Door haar integratieve counseling sessies ben ik volledig van dit ' zoekerige' gevoel afgekomen. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Gerharde is een prettige counselor die heel veel tijd en aandacht voor je neemt en die heel goed voorbereid haar sessies ingaat. Ik kijk met hele warme gevoelens terug op de counseling sessies bij haar.


Keshia, ondernemer culturele sector, 26 jr;

Ik kwam bij Gerharde terecht met een hulpvraag over een terugkerend patroon in mijn leven, dat ik graag wilde doorbreken. In 6 sessies hebben we samen gekeken naar hoe ik dit het beste kon aanpakken en waar de kern van het probleem lag.

Ik heb in dit proces verschillende zelfinzichten gehad en ik heb echt een nieuwe blik op mijn eigen persoonlijkheid gekregen. Ik kreeg goede handvaten mee om mee aan de slag te kunnen en heb na afloop van de sessies nog steeds veel aan deze handvaten. Ik heb het gevoel nu te weten hoe ik dingen anders kan aanpakken, terwijl ik tegelijkertijd het gevoel heb mezelf beter te hebben leren kennen.

Ik ben Gerharde erg dankbaar!


Suzan, 45 ondernemer, nasleep burn-out

Na mijn burn-out lukte het me maar niet om weer stappen te gaan zetten richting werk. Ik kwam met een hulpvraag naar wat mij belemmerde om door te zetten om weer die zelfstandige, energieke ondernemer te worden die ik voor mijn burn-out was. Ik heb de sessies bij Gerharde als enorm inzichtelijk ervaren. Ik voelde me veilig, gezien en gehoord. Gerharde vraagt door waar het nodig is en confronteert je liefdevol met blinde vlekken. Ook het onderbewuste kreeg aandacht; en hier heb ik veel aan gehad; mij werd helder wat ik nog te doen had. En ik zag in dat mijn wens om weer de ‘oude’ te worden niet realistisch was, juist omdat ik door de burn-out in een beweging tot verandering was gekomen. Ook werd direct al in een eerste sessie een plan van aanpak besproken. Met de verkregen tools en inzichten kan ik weer verder. En mocht ik weer ergens tegenaan lopen dan weet ik haar te vinden. Dank!

Titia, 49 werkzaam binnen de overheid, nasleep burn-out/overgang;  

Ik worstelde met wat ik zelf ‘ontploffingen’ noemde; ik kon van het ene op het andere moment exploderen. Niet alleen ikzelf, ook mijn directe omgeving had hier last van. De counseling bij Gerharde heeft mij geholpen om anders om te gaan met bestaande situaties. En ook om bij mijzelf te onderzoeken wat maakte dat ik zo kon exploderen.  Doordat ook enkele impactvolle gebeurtenissen uit mijn jeugd onder de loep werden genomen, kwam het inzicht dat ik al heel lang in een survival modus zat en dat het idee van ‘niet gezien ‘ worden, maakte dat ik, in crisismomenten, volledig uit verbinding ging. Door er anders naar te kijken en te experimenteren met nieuw gedrag is het mij nu gelukt om anders om te gaan met momenten waarin ik crisis ervaar. Ik merk dat dit veel positieve effecten heeft op zowel mij als ook mijn omgeving!


Gerharde Meinen -  Fortitude Integratieve Counseling, Coaching & Therapie  -  Veranderen vraagt moed  -  2023
︎︎︎Klik hier voor contact